Свържете се с нас: 087 93 699 92

0888 642 135

Професионална защита от влечуги

Професионална защита от влечуги

 

Прогонване на гущери чрез използване нa репеленти

Стоп вредители” е лицензирана фирма за борба с вредителите –гущери. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещу гущери се извършва само със съвременни препарати от водещи производители, лицензирани и контролирани от МЗ за професионална употреба. Те са безвредни за хора, домашни животни и растения. Предлагаме както еднократни обработки, така и абонаментни ДДД договори според изискванията на РЗИ. „Стоп вредители” третира жилища, търговски обекти и външни пространства от всякакъв характер. Нашата дейност е на територията на София, Пловдив, Перник, Дупница, Благоевград.

Гущерите са влечуги много близки до змиите, с които споделят един разред – люспести.

Гущерите / Lacertilia - влечуги по много белези близки до змиите (разред - Люспести)

Отличителните белези са удължено тяло, дълга опашка, както наличието на външно ухо и клепачи на ушите. Повечето притежават 4 крака, снабдени с нокти. Повече от 4300 вида са разпространени повсеместно. Размерът може да варира от няколко сантиметра до 3 метра.

Гущерите са полезни влечуги, тъй като се хранят с насекоми или гризачи. Има отровни видове гущери, но в България те не се срещат. Те не представляват опасност за човека, но съжителството с тях за някои хора не е приятно.

Прогонват се чрез използване не репеленти, които ги отблъскват от мястото, което не искаме да обитават.

Вид вредител

До 40 м2

До 75 м2

До 100 м2

Гущери

30 лв.

55 лв.

60 лв.

 

Свържете се с нас:

 ул."Пиротска" №5 София 1000


0888 64 21 35
0879 36 99 92