Свържете се с нас: 087 93 699 92

0888 642 135

Дезинсекция - Защита от насекоми

 

Почистване от гълъби, замрежване, дезинсекция (обезпаратизяване) и дезинфекция  на подпокривни пространства на кооперации и блокове

 

Промоционална цена – 310.00 лв

 

Подпокривното пространство на блоковете с вентилационни отвори (предимно панелни и ЕПК) е любимо място за обитаване и гнездене предимно на гълъби, прилепи, кукумявки и др. птици. Там те се хранят, отделят изпражнения и умират. С течение на времето курешките набъбват и заемат застрашителни размери. Хлебарките се хранят, развиват и размножават под изпражненията и популацията им става огромна. Гълъбите сами по себе си също са неприятни – замърсяват, отделят неприятна миризма, вдигат шум, попадат във вентилационните шахти или щранговете за тръбите и падат в баните на апартаментите.

 

В тази благоприятна за развитието на хлебарките среда, те се развиват целогодишно, придвижват се през общите части и стълбището, както и по фасадата и влизат в апартаментите. Освен хлебарки, се развиват и размножават и дървеници – кръвосмучещи насекоми, едни от най-неприятните и трудни за унищожаване вредители.

 

За кардинално решаване на проблема с гълъбите, а оттам с хлебарките и дървениците, „Стоп вредители” препоръчва да се извърши замрежване на вентилационните отвори, дезинсекция и почистване на подпокривното пространство.

 

Услугата включва:

 

-          Почистване от живи гълъби, мъртви птици, изпражнения и др. отпадъци;

 

-          Замрежване на вентилационните отвори с метална поцинкована мрежа и нейното механично укрепване;

 

-          Преграждане на подпокривното пространство към съседните входове с мрежа – метална или пластмасова, с което се ограничава достъпа на гълъби;

 

-          Дезинсекция и дезинфекция на подпокривното пространство срещу хлебарки, дървеници и др. вредители и патогенни микроорганизми с професионални препарати;

 

-          Извозване на отпадъците;

 

-          Гаранция за целостта на мрежите – 20 години. При увреждане или падане на мрежата без човешка намеса, подмяната на мрежите е за сметка на „Стоп вредители”.

 

Цена за почистване, замрежване, дезинсекция и дезинфекция на подпокривно пространство на един вход е 310.00 лв.

 

При поръчка за два или повече входа – отстъпка от цената.

 

Предложението важи за блокове до 9 етажа.

 

За ЕПК и по-високи жилищни блокове, както и за нестандартни подпокривни пространства, цената се определя след оглед.

Услугата не включва:

 

-          Почистване на предмети оставени от живущите, кабелните оператори и др.;

 

-          Почистване на асансьорното помещение;

 

-           Изхвърляне на чакъла, сгурията, керазита или изолационния материал, поставени в подпокривното пространство при строежа или ремонт на блока.

Свържете се с нас:

 ул."Пиротска" №5 София 1000


0888 64 21 35
0879 36 99 92