Свържете се с нас: 087 93 699 92

0888 642 135

Подземни вредители

Борба и унищожаване на подземни вредители

 

Стоп вредители” е лицензирана фирма за борба с вредителите – къртици и сляпо куче. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещу къртици и сляпо куче се извършва само със съвременни препарати от водещи производители, лицензирани и контролирани от МЗ за професионална употреба. Те са безвредни за хора, домашни животни и растения. Предлагаме както еднократни обработки, така и абонаментни ДДД договори според изискванията на РЗИ. „Стоп вредители” третира жилища, търговски обекти и външни пространства от всякакъв характер. Нашата дейност е на територията на София, Пловдив, Перник, Дупница, Благоевград.

 

 

 

Подземните вредители, с които „Стоп вредители” се бори и унищожава, са къртици и сляпо куче. Унищожаването или прогонването им от дворове, паркове, градини, ливади, посевни площи и др. се извършва чрез различни химически препарати, репеленти и механични средства.

Подземните вредители нанасят масивни стопански щети. Докато къртицата се храни с насекоми и вреди чрез прокопаване на тунели в засегнатите територии, то сляпото куче се храни с луковици, корени и др. и по този начин нанася големи вреди по реколтата.

Практическият опит на „Стоп вредители” е от голямо значение за успешната борба с подземните вредители. Освен с висококвалифицирани кадри, разполагаме и с най-съвременни капани и препарати за борба тях.

Поради факта, че подземните вредители са труднодостъпни, борбата с тях е продължителна и нелека. За особеностите при борбата и унищожаването на къртиците и сляпото куче можете да научите от следните статии:

 

- Защита, борба и унищожаване на къртици

 

- Защита, борба и унищожаване на сляпо куче

 

 

 

 

Свържете се с нас:

 ул."Пиротска" №5 София 1000


0888 64 21 35
0879 36 99 92